Educar i formar en diàleg entre la fe i la cultura


21 de febrer del 2019

4t dia setmana cultural

Avui hem duit a terme totes les idees noves i útils que varen sorgir. Estic molt orgullosa de tots els canvis que voleu fer !

Per exemple, aquest grup ha realitzat un calendari per a que cada dia s'eligeixi un esport per jugar de 12h a 13h. Els dos capitans dels equips, que són els encarregats de la setmana, han de fer grups elegint nina-nin-nina-nin... Així, ens mesclam tots i feim uns equips ben equilibrats i jugam tots junts.




Aquest altre grup, ha fet un sobre amb jocs més tranquils per poder jugar a l'hora del pati berenant. Així, també poden jugar tots junts i no es fan petits grups repartits:



Aquest altre grup està fent una sol·licitud a direcció per equilibrar el professorat de primària:


Aquest grup realitza pòsters per promoure els treballs en grup entre nins i nines a l'hora de fer treballs en grup:


Aquest altre, fan cartells per motivar als nins i nines que deixin la competitivitat de costat i s'escoltin els uns als altres:


També trobam un grup que ha fet una llista de voluntaris i voluntàries per organitzar-se bé quan altres professors demanin ajuda:



I també, un canvi significatiu que els alumnes troben que s'ha de fer és a l'hora del menjador. Normalment seuen nins i nines separats i per tal de canviar això, a la fila ja s'intercanviaran. També faran un cartell per motivar als alumnes d'altres classes a juntar-se més entre ells. També escriuen una sol·licitud a direcció per demanar si poden posar símbols de nins i nines a les cadires del menjador, per promoure una millor organització.


Com veis, aquesta setmana han fet moltissima feina, i molt ben feta. Tot el que estan realitzant ha sortit d'ells mateixos. Enhorabona al·lots i al·lotes !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada